Лифт #1

19.07.2023 11:54
Лифт #1

Првиот број на списанието за стрип ЛИФТ („врзувач на светови“) излезе во јануари 1995 година, на 80 страници А5 формат, во издание на Темплум.

Првиот број на списанието за стрип ЛИФТ („врзувач на светови“) излезе во јануари 1995 година, на 80 страници А5 формат, во издание на Темплум.

 

СОДРЖИНА

А. Станковски и П. Вулкански - Лабрис, тунел на стравот и ужасот
Ричард Сала - Тринаесетте прсти
Честер Браун - Среќниот Кловн
Џули Дусе - Лифтаџијата Роберт
Синиша Цветковски - Капиталижам
Историја на американскиот стрип (фељтон)
Потпишано со војна - стрип изложба во Амстердам

 

ПрилогГолемина
Преземи17.67 MB

ОкоБоли главаВицФото