Ајде мали

16.04.2024 11:04

Sвезда на небо ни подари момче
Сјае, да почне да сонува градот
Лично до пркос, фанатично момче
Лета, којзнае каде е сега
Ритам, танцува моето момче
Гледам, невидлива сила го носи
Совршено движи, е тоа е момче
Во време, патувам, дома се враќам
Стани, не долевај солзи на тага
Стрелај, кон иднина линија права
Борба е име на секое момче
Сила што исправи тело и глава
Ајде мали
Ајде мали
Ајде мали
Ајде, ајде мали

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото