Вакво лудило не е видено!

12.02.2024 16:53

Па вакво лудило не е видено! Јавно им се извинувам на сите што сум ги хејтал оти извадиле некаков друг пасош, за „не дај боже“. Во Маќедоња, секој ден е „дај боже“.

МВР: „Ги замолуваме граѓаните со стари патни исправи воопшто да не се обидуваат да излезат од нашата држава затоа што тоа нема да биде возможно. Граѓаните со двојно државјанство ќе можат непречено да ги користат патните исправи од другата држава.“

Герман Филков, Фејсбук, 11.02.24.