Мајко мила, каков ли дел од експеримент сме...

14.02.2024 11:19

Поминаа пет години и дочекавме во сред дебатна емисија на Топ Тема министерот во живо да потпишува правилници за да не нѐ фати полноќ и да може да се патува со налепници.

Мајко мила, каков ли дел од експеримент сме, што ли сме...

Мери Јордановска, Фејсбук, 13.02.24.

 

ОкоБоли главаВицФото