Е нема посмешна вест од таа дека Судскиот совет ќе одел во струшкиот суд

22.06.2023 09:21

Е нема посмешна вест од таа дека Судскиот совет ќе одел во струшкиот суд да видел дали Мерко влијаел врз судот. Ха, ха, зини да ти кажам.

Колку години се знае дека во еден ден судот ја деблокира сметката на општината, за да купат коли, и потоа пак ја блокира?!

Герман Филков, Фејсбук, 21.06.23.