Предавање на Горан Стефановски во ЕУ Инфо центар

28.11.18 03:30

На 14 април, 2016 година, Горан Стефановски одржа предавање во ЕУ Инфо центарот во Скопје, насловено „Тинтин на Балканот“ (нивните клишеа за нас и нашите клишеа за нив).

Извор: ЕУ Инфо центар

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото