Не постои начин во воспитен или образовен процес твоето дете да стане хомосексуалец

03.01.2023 16:29

Не постои начин во воспитен или во образовен процес, ниту во било каков друг процес, твоето дете да стане хомосексуалец.

Меѓутоа, поради твоето воспитување / образование можеш од твоето дете да создадеш ист таков хомофобен глупандер каков што си самиот, или да создадеш дете кое ќе те мрази или ќе се срами од тебе, независно дали е стрејт или геј.

Срѓан Јаниќиевиќ, Фејсбук, 25.12.22.

 

ОкоБоли главаВицФото