Млечна љубовна приказна :)

20.05.11 14:43

Независната продукциска компанија за снимање филмови Catsnake за организацијата Friends of the Earth ја сними оваа „пријателска приказна за љубовната врска меѓу две шишиња млеко“.

Главната тема на овој пропаганден спот се врти околу рециклирањето, и намерата на ова видео е да ја подигне свеста на едно повисоко ниво, употребувајќи притоа одредена доза на хумор која, ако нè прашувате, е и повеќе од добредојдена.

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото