Ветар по должината на брегот

16.04.12 09:49

Иван Максимов е режисер и професионален аниматор роден во Русија, 1958 година. Подолу ja претставуваме неговата кратка анимација „Ветар по должината на брегот“. Музиката е на Чик Кореа.

Your browser is not able to display this multimedia content.

 

ПрилогГолемина
veter.jpg11.09 KB

Слични содржини

Филм / Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото