Umbra

27.04.17 11:37

„Umbra“ е краток анимиран филм на Малколм Сатерленд, снимен 2010 година. Во него, прикажани се авантурите на истражувач кој влегува во непзонат свет, но свет во кој сепак му се чини дека некогаш порано бил.

Анимацијата е рачно нацртана, мешавина од пастелни бои на хартија и цртежи, со дигитални интервенции од Toonboom Studio.

Umbra (HD - 2010) from Malcolm Sutherland on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото