The Bloody Olive

17.11.16 14:38

„The Bloody Olive“ е краток филм снимен 1996 година според стрип на Луис Трондхајм, во режија на Винсент Бал. Во него настапуваат Френк Фокетин, Верле ван Оверлоп и Џин Берветс. Возбудлив ноар, полн со изненадувања, во кој ништо не е онака како што изгледа на прв поглед!

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото