Бејби, Бејби, Бејби

06.01.16 12:16

Покајанието на Бејби не е цел на овој сатиричен колаж. Намерно е изоставен делот каде Весна Бејби, не се гордее, се оградува од содржините и се покајува за периодот кога ја води емисијата „Не ми е јасно“, што одеше на ТВ Сител, и која се занимаваше со исмејување и понижување на опозицијата, а била по порачка на ДПМНЕ. Оваа сатира се занимава со…

Извор: ribaro.mk

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото