Купување возачка дозвола

20.01.2018 04:38

-Добар ден, господине. Би сакал да купам возачка дозвола. Еве 500 евра.
-Ааа, не, цената сега е 1000 евра.
-Но, вашиот колега ги продаваше дозволите за 500!
-Колегата што ги даваше за 500 евра го згази кола.

Слични содржини

Виц
Виц

ОкоБоли главаВицФото