Она сум јас

17.05.2018 13:12
!Виц икона

Во Минхен на улица се сретнале Суљо и Мујо.

Прашува Суљо: Како се снајде во градов, пријателе?

А Мујо одговара: Онака, средно, не е лесно. А ти?

- Ма одлично - вели Суљо. - Дојди да ти покажам. Ја гледаш онаа вила таму? Е, тоа ти е мојата вила. Го гледаш мерџото пред вилата? Е, тоа е мојата кола.

Во тој момент на терасата од вилата излегува една преубава плавуша.

- Е, тоа ти е мојата жена - вели Суљо.

Одеднаш на терасата излегува еден тип и ја прегрнува плавушата.

- А, гледаш, Мујо, она таму сум ти јас.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото