Сите народи потекнуваат од мајмуните, освен Македонците

03.06.2020 20:17
!Виц икона

Очајна македонска делегација го посетила Господ и плачливо се пожалила за нивната судбина.

„Аман кажувајте што е проблемот?“, прашал Господ.

„Ох, Господи, зошто толку нè казни? Ти направи така сите нормални народи да потекнуваат од мајмуните; а само ние од Бугарите.

via Марија Тодорова

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото