За живот без вируси вака треба да се напраи

19.10.2020 18:27

Секој дома на излезна врата треба да има термална камера поврзана дирек со команден центар.

Ако прочита инструменто температура, вратата да не се отклучуе.

Така улиците ќе бидат ковид фри.

Иам и други многу јаки идеи.

На пример, ако прочита скенерот дека лицето идело на митинзи на вмро, вратата остануе заклучена.

Живот без вируси.

Лазар Попов, Фејсбук, 09.10.20.

 

Слични содржини

нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото