Чија беше оваа генијална идеја и како ли се дозволи нејзино спроведување?

18.10.2021 09:25

Има нешто потрагично од тоа да откриеш дека системот за отпечаток што си го платил 11 милиони евра не ти функционира - тоа е истото да го откриеш на самиот ден на гласање.

Милион текстови се напишаа со предупредувања.

Чија беше оваа генијална идеја и како ли се дозволи нејзино спроведување?

„Проблемите ги решаваме во од“, велат од ДИК.

Каква врвна институционална ноншалантност!

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 17.10.21.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото