Готвење со ЛЕГО

01.03.22 16:15

Во овие стоп-анимации храната се расецкува на ЛЕГО-коцкички во разни бои и форми - што предизикува необично задоволство.  

 

Извор: YouTube/Tomosteen

Слични содржини

Мода / Фотографија / Уметност / Око
Фотографија / Уметност / Око
Фотографија / Уметност / Око
Јавни Простори / Свет / Уметност / Око
Уметност / Око

ОкоБоли главаВицФото