Изложбата на Наташа Гелева Панта Реи низ објективот на Небојша Гелевски

19.04.2023 13:37
Небојша Гелевски Бане ја посети изложбата Панта Реи на Гелева

Фотографии од отварањето на шестата самостојна изложба на Наташа Гелева - „Панта Реи“.

Изложбата „Панта Реи“ на Наташа Гелева е поставена во КСП - Центар Јадро. Наташа го користи и псевдонимот Лени Вон Гелева.

Изложбата како предмет на истражување го има секојдневието на Скопје и неговото лице одредено од секојдневните случки, појави и предмети.

Погледнете ја галеријата на фотографии на Небојша Гелевски од настанот:  

 

ОкоБоли главаВицФото