Монструмите во вицови и слики (2)

21.06.2014 14:41
Монструмите во вицови и слики (2)

Извор: Да пукнеш од монструма; збирка страшних вицева; Креативни центар, Београд, 2013

Кон првиот дел

Слични содржини

Графички Дизајн / Стрип / Уметност
Графички Дизајн / Стрип / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Стрип / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Стрип / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност

ОкоБоли главаВицФото