На граѓаните на Македонија, со Љубов

18.05.2015 13:39
На граѓаните на Македонија, со Љубов

Еден ден по големиот граѓански протест против режимот на Груевски, кој се одржа пред Владата на Македонија, уметницата Татјана Миљовска на граѓаните им посветува серија цртежи, на кои се испишани пораки и апели за мир, љубов, просперитет и слобода.

18 мај, 2015

ОкоБоли главаВицФото