Prince$$ Donatsu

07.03.19 02:24

Пристојно ситуиран живееш на брдата
девојкати не следи ама нема инстаграм
не ми се јави јас те чекав со чупината
последна шанса и се враќам пак во Битола
ќе доминирам кога газам по широк сокак
и тогаш нема својот инбокс да го проверам

Не ми се јави јас те чекав со чупината
последна шанса и се враќам пак во Битола

со најблиските сите од Битола
поздрав до сите што се уште во екипата
ќе те заборавам ќе играм дота 2
ќе бидам преуба ќе јадам тос kaj бомбата

Ти секогаш ме ебеш ко да има поправен
зошто морав да се заљубам во скопјанец
љубовна прогноза провери на телетекс
на ТВ - то во хотелот шо не ко "бугиравме"

Пристојно ситуиран живееш на брдата
девојкати не следи ама нема инстаграм
не ми се јави јас те чекав со чупината
последна шанса и се враќам пак во Битола
ќе доминирам кога газам по широк сокак
и тогаш нема својот инбокс да го проверам

Не ми се јави јас те чекав со чупината
последна шанса и се враќам пак во Битола..Битола

 

vocals, text: Princess Donatsu, beat: Cue Sheet, mix: 5R

Извор: Youtube

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото