Промовирани книгите „Неми филмови“ и „12 македонски фотограф(к)и“

27.12.2019 13:35
Промовирани книгите „Неми филмови“ и „12 македонски фотограф(к)и“

На вториот ден на малиот новогодишен саем на книгата се случија две промоции: книгата „Дванаесет македонски фотограф(к)и“ ја промовораа Драги Неделчевски и Никола Гелевски, а книгата со раскази „Неми филмови“ од Димитар Димоски ја промовираа Ненад Јолдески и Игор Анѓелков.

Во продолжение претставуваме дваесетина фотографии на Јелена Белиќ, од настаните во МКЦ, каде што, на горното фоаје, продолжува да се одвива, до 28 декември, до 22 часот, саемот на кој изложуваат осум издавачки куќи: Темплум, Или Или, Бегемот, Блесок, Готен, Бункер, Чудна шума и Артконект.

Фотографии: Јелена Белиќ

 

Слични содржини

Фотографија / Книжевност / Настан
Фотографија / Книжевност / Стрип / Настан
Фотографија / Книжевност / Уметност / Настан
Фотографија / Книжевност / Настан
Книжевност / Култура / Уметност / Настан
Книжевност / Настан
Фотографија / Книжевност / Настан

ОкоБоли главаВицФото