Најефикасната мерка за да се носат маски на отворено

16.10.2020 12:58

Најефикасна мерка за да се носат маски на отворено е да се зголеми интензитетот на загадувањето во Скопје.

Не се сомневам дека таа „мерка“ ревносно ќе се спроведува цела зима.

Милан Дамјаноски, Фејсбук, 16.10.20.

 

Слични содржини

нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото