Не знам како не разбирате, вие јавачи на регресот и блокадите!?

22.10.2023 18:51

„Становите на Груевски проценети на 1,9 милиони евра, приближно 2 милиони евра - како со премиерска плата заработил толку пари само за станови?!”

Е како де?

Ништо, луѓе, нема како да откриеме, ова е толку комплицирано, одговорот толку непознат, нема друго чаре, ќе мора значи да се врати човекот, во наш интерес е да се врати, најдобро е тој да си биде во Македонија, има човекот информации…

Не знам како не разбирате, вие јавачи на регресот и блокадите!?

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 21.10.23.