Сон во сон (според Е.А.По)

13.05.11 14:28

Оваа кратка анимација е инспирирана од песната „Сон во сон“ на познатиот писател Едгар Алан По. Нејзин автор е Кенет Онулак.


Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото