Тетоважи-сложувалки

27.11.13 10:48

Во голем број случаи, тетоважите се сметаат за некаков индивиуален белег, кој го прави оној што ја носи различен од останатите. Но, има и поинакви примери. Постојат тетоважи кои се истетовирани на повеќе тела, кои мора да се „колективизираат“ за да може да се состави и да се види целиот цртеж, токму како на сложувалка.

Иако не секогаш дизајнот и изгледот на тетоважата се на високо ниво, фасцинира здружувањето на две или повеќе тела за еден ваков потфат.

Извор: visualnews.com

Слични содржини

Уметност / Око
Фотографија / Око

ОкоБоли главаВицФото