Цветните аранжмани на Сузан Меклери

21.03.2016 15:32
Цветните аранжмани на Сузан Меклери

Сузан Меклери е дизајнерката која стои зад неверојатната серија на природни модни додатоци - парчиња накит направени од вистински растенија. Оваа дизајнерка на цветни парчиња накит од Мичиген, создава прекрасни цветни аранжмани од растенија за сите видови прилики, но токму серијата наречена Succulent Jewels е највпечатлива и најнеобична. Нејзините дизајни покрај тоа што се еколошки и направени од природни материјали, тие се оригинални и погодни и за специјални прилики и прослави.

Извор: inhabitat.com