Како докторската титула да е лек за лечење на дискриминатори

12.11.2017 23:51
Како докторската титула да е лек за лечење на дискриминатори

Александар Спасеновски, член на Комисијата против дискриминација вели дека во комисијата имало шест доктори на науки во одбрана на интегритетот на некои од нив.

Како докторската титула да е лек за лечење на дискриминатори:

Тони Науновски, ДОКТОР: „зошто моите (нашите) пари како даночен обврзник да одат кај вработените во некој ваков институт … некој си (со наши македонски пари платен!) „институт за културно и духовно наследство на Албанците“(?!).. кој нема ама баш никаква врска со мене и со мојот народ, мојата држава? Тоа културно и духовно наследство нека си го изучуваат во Албанија, ова е Македонија! ... се прашувате зошто РМ е сиромашна, зошто народот е сиромашен?! Ете, затоа, поради вакви непотребни институции за кои секој месец се одлеваат којзнае колку наши тешко заработени пари!...“

Александар Даштевски, ДОКТОР: „Историјата и сценаријата за распаѓање на Македонија се повторуват од 2001 кога на овие простори, Сорос и неговите платеници на МКГ предводени од Едвард Џозеф хараа и ја разнебитуваа Македонија со познатите антимакедонски кампањи потпомогнати од Соросовата филијала во Скопје, на чело со Милчин, Фрчкоски и истите мрачни ликови кои во изминатите 25 години ѝ нанесуваа само штети на Македонија отколку позитивни вредности.“

Валентина Божиновска, ДОКТОР: „се закани претседателката на Комисијата за односи со верските заедници, која треба да се грижи за еднаквост, толеранција и помирување, ќе се случи „Ноќ на долгите ножеви“.

Извор: Фејсбук профилот на авторот

ОкоБоли главаВицФото