Белград на вода: стихови

18.11.17 20:48

Еден Белграѓанец одлучи со десетерец да си ја каже маката поради изградбата на проектот „Белград на вода“. Вели дека најважните работи во животот ги запишува во стихови и песни. Заради автентичноста одлучивме титлот на песната да го оставиме во оригинал на српски јазик.

Извор: Deutsche Welle

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото