Мемо

23.07.2018 19:23
Мемо

Краток анимиран филм, насловен „Мемо“ (Memo, 2017), за  пречките кои ги задава староста, како и борбата за надминувањето на губењето на меморијата.

Главниот лик, Луј, е пензионер, кој се противи на претераната заштита на неговата ќерка Нина, за да ја задржи својата независност. Но, сепак, таа е неговата последна надеж и единствена врска со реалниот свет.

Извор: GOBELINS

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото