Патување во Лимбо Лимбо (анимиран филм)

16.06.22 14:27

Во земја каде што мажите се повеќе заљубени во своите гаџети отколку во своите партнерки, група осамени и разочарани дами тргаат на патување во Лимбо Лимбо.

Во земја каде што мажите се повеќе заљубени во своите гаџети отколку во своите партнерки, група осамени и разочарани дами тргаат на патување во Лимбо Лимбо. Одејќи во далечна, егзотична земја, тие се надеваат дека ќе ја најдат долго бараната среќа.

Запознавајќи ги жителите на островот Мустаќи, женските примални инстинкти се разгоруваат: ловејќи го овој редок вид на вистински мажи, тие се свртуваат една против друга и против титанските сили кои владеат со островот.

 

Краток анимиран филм на Зузана Крајф и Борбала Зетењи.Извор: Vimeo

ОкоБоли главаВицФото