На проштавање

15.01.2022 21:58

На проштавање подај ми ја раката
и ветриштата споулавени нека ја одвеат гранката

На проштавање подај ми ја раката
да одминам со ветрот и да ти останам во дланката

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото