Простори (фотографии на Дејан Колевски)

08.07.22 13:48

 

Во галеријата „Рудиќ“ се изложени фотографии Дејан Колевски. По професија е телекомуникациски инженер, а фотографијата за него е пасија и медиум за креативно изразување.

Изложените фотографии се дел од колекцијата со која се здоби со звање Мајстор на фотографија при Фото сојузот на Македонија. Изложбата е дел од програмата на јубилејните 60-ти Денови на македонската фотографија. 

Изложбата ќе биде поставена до крајот на август.
j
 

Слични содржини

Фотографија / Свет
Фотографија / Култура / Уметност / Настан / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око

ОкоБоли главаВицФото