Партијата „Левица“ денеска во Македонија е екстремна десница

21.11.2022 14:26

Партијата „Левица“, денеска во Македонија е десница, и екстремна десница. Партијата „Левица“ денеска во Македонија е она што е Ле Пен во Франција и она што е „Самоопределување“ во Косово. Тоа е „Левица“.

Бранимир Јовановиќ, Во центар (тв емисија), 20.11.22.