Е, Ленине, Ленине

30.11.2022 19:17

Ееее Ленине, Ленине! Во 2017-та со своите моторџии „Ноќни волци“ беше дел од контрапротестите на ВМРО-МВРО против „Тиранската платформа“. Протестите кулминираа со крвавиот 27 април.

Сега, на блокадите со твоите приватни автобуси во Скопје – си врзал албански и македонски знамиња!

Петрит Сарачини, Фејсбук, 29.11.22.