Камиони, девојки

27.11.2023 19:33

Секогаш ми е жал кога ќе ги видам
Налепниците за ограничување брзина
На приколките од камионите

Можеби и може побрзо
Но не смее
Премоќен е
Мора да биде бавен

Пролет
Бесилка
Толку долго бев премлада
Што сега сум престара

Превод: Љупка Евроска

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото