Посета

13.11.2023 13:44

Некни

Дојде другарка ми

И зборуваше што била

И прашуваше што јас сум била

И мирисаше сосема исто

Како кога бевме другарки

 

Превод: Љупка Евроска

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото