Поетски субверзии

04.07.11 10:42

Агустина Вудгејт во последно време ги посетува продавниците за облека и тајно зашива песни за различните парчиња облека.

Погледнете го видеото кое подобро го објаснува целиот процес.

Your browser is not able to display this multimedia content.

ОкоБоли главаВицФото