Дисторзирана уметност

20.09.11 16:39

Еден дел од творештвото на германскиот уметник Јенс Хесе е инспириран од дисторзираните сателитски слики. Тој моментално работи и живее во Белгија.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

ОкоБоли главаВицФото