99 чувства

04.07.12 12:32

Видео во кое накратко се објаснува проектот „99 Feelings“ на уметницата Митси Слурс (Mitsy Sleurs). Станува збор за изработка на керамички скулптури чијшто процес на создавање предизвикува најразлични чувства кај авторката.

 

 

ОкоБоли главаВицФото