Поздрав од СК014!

29.12.2012 14:48
Поздрав од СК014!

Во рамките на малиот новогодишен Саем на книги, денес, сабота, 29.12.12., ќе бидат промовирани разгледниците „Поздрав од СК014!“ од Свирачиња. По тој повод во ГЕМ клубот, од 15 до 21 часот ќе се одвива заедничко цртање и пишување на разгледници. Пожелно е адресатите да бидат јавни (личности, институции), но ќе се толерираат и приватни пораки. Повелете, дојдете, и напишете ја својата новогодишна разгледница!

Слични содржини

Графички Дизајн / Уметност / Монтажи
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Живот / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Култура / Уметност

ОкоБоли главаВицФото