Македонија е пустина а бомбите на Заев откриваат една планина од гомна!

14.03.2015 12:38
Македонија е пустина а бомбите на Заев откриваат една планина од гомна!

Грујо, одлична ти беше споредбата со планината и пустината: Македонија е пустина а бомбите на Заев откриваат една планина од гомна кои ги посравте сите вие од ДПМНЕ овие девет години, гомна кои смрдат и бздат и сите ги гледаме, ама сега добивме и доказ за нивното постоење!

Грујо денеска се обидува очајно да филозофира и сере за некои планини и пустини! И да ви кажам, споредбата му е страва!

Македонија навистина е ебена пустина, а имаме и планина, цела планина од гомна и лајна коишто вие, Грујо и фамилијата со нивните бараби и послушници, ги исравте во цела држава! Оваа гигантска лепешка се гледа и од гугл мапс!

Сите ние ја гледавме оваа лепешка, таа смрдеше и бздеше толку долго, но сега имаме и доказ, видео и аудио доказ дека лајното е тука и дека е чисто 100% оригинал лајно!

Невидени срања, целата државна административна легислативна законодавна извршна судска финансиска безбедносна структура е изџвакана како свежа луцерка и исрана во еден куп по кој сега роварат бели црви од пола метро!

Сега, кога народот го виде лајното во живо, сега е време да земеме тоа лопатите и да почнеме да ринеме. Оваа планина мора да се исчисти. Има да се отепаме да се раскостиме од работа, овде брате се серело у пичку матер, има лепешки со дијаметар од 30 сантима!

Слика: Свирачиња
Мактел, 12.03.15.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото