Кои бре црни затворени седници, мамето ваше мафијашко?!

04.12.2015 02:31
Кои бре црни затворени седници, мамето ваше мафијашко?!

Членовите од ВМРО-ДПМНЕ за први сведоци на анкетната комисија за бомбите во собрание ги поканиле Никола Груевски, Гордана Јанкуловска и Зоран Ставревски и побарале седниците од нивните сведочења да се одвиваат на затворени седници, без присуство на медиумите и јавноста, и да нема директен пренос на третиот канал на МТВ?!?!?!

ПА ДАЛИ СТЕ БРЕ ВИЕ НОРМАЛНИ?!?!?! ПА ЗА КОЈ КУР СЕ БРЕ ТОГАШ ТИЕ СЕДНИЦИ, АКО ЈАВНОСТА НЕ ДОЗНАЕ ИЗВОРНО КОЈ И ЗОШТО ПРИСЛУШКУВАЛ И ДАЛИ СЕ ТОЧНИ РАБОТИТЕ КОИ ГИ СЛУШАМЕ НА ТИЕ СНИМКИ?!?!?!

Нели Грујо вети уште пред една година дека целиот процес ќе биде транспарентен за јавноста?! Како тоа најголемата афера во оваа земја ќе се расчистува зад затворени врати?!

Па мамето ваше бре да ви го ебам расипано, мафијашко, криминалистичко, апашко, ненормално!!!

СДСМ ова не смее да го прифати ни под разно, не смее да стане ниту збор за оваа будалаштина од страна на ВМРО ДПМНЕ!!!

Извор: Мактел
Слика: Свирачиња