Картички

31.03.2016 09:44
Картички

Картичките објавени во оваа книга се необразложен избор од кореспонденцијата помеѓу двајца пријатели, Мирослав Г. и Лазо П.

Бесплатно преземете ја од линкот подолу:

ПрилогГолемина
Karticki.pdf2.08 MB

Слични содржини

Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото