111 Тези за ГТЦ

29.04.2015 13:55
111 Тези за ГТЦ

За ГТЦ пишуваат и разговараат: Мартин Гулески, Минас Бакалчев, Доминика Бошкова, Јасна Стефановска, Ана Ивановска – Дескова, Донка Барџиева – Трајковска, Михајло Зиноски , Дејан Ивановски, Горан Јанев, Мишко Ралев, Даница Павловска, Никола Писарев...
Уредници: Ивана Васева, Филип Јовановски

Книгата можете да ја преземете на следниот линк: 

ПрилогГолемина
Преземи5.3 MB

ОкоБоли главаВицФото