Против аболиција на криминалците!

13.04.16 10:49

Иванов, пречекорувајќи ги своите овластувања, аболицираше криминалци само затоа што се политичари. Групно, без да ја знае нивната вина, пресуди дека не се виновни, пред воопшто да има постапка против нив.

Граѓаните масовно излегоа на протест против криминалната одлука на фикус-претседателот, барајќи правда и казна за сите злосторници.

12.04.2016 г.

Фотографии: Ванчо Џамбаски

Слични содржини

Активизам / Фотографија

ОкоБоли главаВицФото