Невремето на инстаграм

09.08.16 13:37

Вечерта на 6 спроти 7 август, во Скопје и околината се случи страшно невреме кое најголеми последици остави во селата и населбите под планината Скопска Црна Гора, однесувајќи повеќе од 20 животи. Иако последиците не беа толку страшни, драматично беше и во самиот град.

Во продолжение, претставуваме десет инстаграм фотографии на македонски фотографи кои го документираа саботното невреме.


Александар Ангеловски

Александар Алексовски

anastasiia_dea

Enis Karahasan-Boškovski

Никола Поповски

a.trajanoska

najmilata

Александар Лозановски

Иван Петровски

Иван Здравковски

Извор: www.reborn.mk