Борбата продолжува, гласот победува! (фотографии од Маршот на 11 октомври)

12.10.2016 16:08
Борбата продолжува, гласот победува!

На 11 Октомври 2016 неколку десетици илјади луѓе во Скопје маршираа околу два километри, од СЈО до Собранието, за да потсетат дека борбата против фашизмот сеуште не е завршена. Настанот ви го пренесуваме низ триесетината извонредни фотографии на Ванчо Џамбаски.

Сите фотографии од Маршот

Слични содржини

Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија
Општество / Активизам / Квир / Живот
Општество / Активизам / Фотографија / Став
Општество / Активизам / Фотографија

ОкоБоли главаВицФото