26 години од независноста на Република Македонија

08.09.2017 17:16
26 години од независноста на Република Македонија

Денес Република Македонија ја одбележува 26-годишнината од својата независност. По тој повод, потсетуваме на референдумот и деновите пред и по прогласувањето на независноста со колекција графички материјали.

 

Извор: retromk.tumblr.com

 

Слични содржини

Жарко Трајаноски
Жарко Трајаноски
Графички Дизајн / Историја

ОкоБоли главаВицФото